OBRAZAC ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE PROPUSNICE

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka od 23. ožujka 2020.g., Stožer Civilne zaštite Općine Kukljica zaprima zahtjeve za izdavanje propusnica isključivo iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština) putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno dolaskom kod ulaza u zgradu općine gdje će im biti dostupni zahtjevi u papirnatom obliku.

Zahtjev podnosite najkasnije 24 sata prije nego će vam propusnica biti potrebna. Zahtjevi se zaprimaju radnim danom od 8:00 do 12:00, a za zahtjeve koji pristignu radnim danom nakon 12:00 propusnice će se izdavati sljedeći radni dan. Zahtjevi predani u petak nakon 12:00 i tijekom neradnih dana obrađivati će se prvi sljedeći radni dan.

Za fizičke osobe poljoprivrednike koji održavaju vrtove, pašnjake, oranice, trajne nasade i vode brigu o životinjama a nemaju registrirani OPG, isti popunjavaju poseban obrazac koji se nalazi dolje u prilogu (drugi po redu).

Zahtjeve je potrebno detaljno obrazložiti te obvezatno navesti sve tražene podatke te ostaviti broj telefona/mobitela.

 

 

 


Ispis