23 Veljača 2018

Predavanja za profesionalne ribare s područja općina Preko, Kali, Kukljica i Sali, te Grada Zadra i zadarskih otoka sa svim pripadajućim naseljima Grada Zadra

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba organizira predavanja za profesionalne ribare s područja općina Preko, Kali, Kukljica i Sali, te Grada Zadra i zadarskih otoka sa svim pripadajućim naseljima Grada Zadra. Na predavanje se pozivaju i svi ostali zainteresirani profesionalni ribari iz okolnih mjesta.
Predavanje će se održati dana 01. ožujka 2018. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Zadra, Ulica Špire Brusine 11 s početkom u 10.00 sati. Tema predavanja je dodjela potpore u okviru mjere I.22. „Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“ predavač Valentina Andrić, mag. ing. morskog ribarstva.
Prisutni će se u okviru predavanja upoznati s uvjetima natječaja i postupkom podnošenja zahtjeva za mjeru I.22., kao i mogućnostima individualnog informiranja i savjetovanja.
Ribari će također biti informirani o ostalim aktualnim temama iz područja ribarstva.
U cilju poboljšanja uspješnosti poslovanja i konkurentnosti subjekata u ribarstvu te pružanja stručnih savjeta o poslovnim strategijama i načinima financiranja, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba će voditi evidenciju prisutnosti na stručnim predavanjima.

Dodatne informacije i potvrde dolaska na mob: 091 4882 973 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.